Press "Enter" to skip to content

“Jumpravas Olimpiskās spēles” – gada sportiskākā diena Jumpravā

7.septembrī Jumpravas vidusskolas stadionā notika „Jumpravas Olimpiskās spēles 2013”. Pasākuma diena bija piepildīta ar daudz un dažādām netradicionālām sportiskām aktivitātēm gan lieliem, gan maziem.

 

Jau no paša rīta kā pirmie stadionu iekaroja pludmales volejbolisti. Pulksten 12:00 „Jumpravas Olimpiskās spēles 2013” tika atklātas svinīgi un oficiāli – aizdedzinot lāpas un uzzīmējot kopīgu karogu. Pēc atklāšanas komandas devās stafetē, kuras dalībniekiem bija jāizpilda dažādi netradicionāli sporta spēļu uzdevumi. Bērniem tika dota iespēja braukt ar riteņiem pa šķēršļu joslu, jaunieši piedalījās veloorientēšanās sacensībās, kurās, lai izpildītu uzdevumu, bija jāatbild uz āķīgiem jautājumiem. Visatraktīvākās no visām aktivitātēm bija sumo cīņas. Dienas noslēgumā jumpravieši izskrēja „Jumpravas līkuma”, skrējienā piedalījās 44 dalībnieki. Kopumā stafetēs piedalījās 14 komandas.

Kā jau tas pienākas, „Jumpravas Olimpiskās spēles” noslēdzās ar apbalvošanas ceremoniju. Balvu par aktivitāti stafetēs saņēma „Orbīti”, bet par draudzīgāko tika atzīta komanda „Mežvāveres”. Stafetēs godpilno 1.vietu ieguva komanda ar nosaukumu „Salātlapiņas”, 2.vietā ierindojās „Saimes superlats”, bet 3.vietu izcīnīja „Gliterfliters”. Pludmales volejbolā vietas tika sadalītas šādi: 1.vietu puišu grupā izcīnīja komanda „Pašauj Vaļā”, 2.vietu – „Sporta Šorti”, bet 3.vietā ierindojās komanda „Gāzt”. Meiteņu grupā 1.vietu ieguva „Beāte&Kristīne”, 2.vietu – „Eva&Diāna”, 3.vietu – „Jana un 49 riteņi”. Veloorientēšanās sacensībās veiklākie bija Dāvis Višs un Ričards Jurkjāns. Sumo cīņās spēcīgākie izrādījās Toms Kozlovskis un Olita Birova, bērnu cīņās – Harijs un Līva. „Jumpravas līkumā” ātrākās meitenes bija Kristīne Vilciņa, Patrīcija Viktorova un Karīna Robinzone, bet puiši – Matīss Polis, Krišjānis Klaucāns un Valters Klaucāns. Skrējiena „Jumpravas Līkums” galveno balvu izlozes rezultātā ieguva Nils Jorens Sīlis.

Liels paldies sponsoriem, atbalstītājiem, dalībniekiem, bet īpaši – Ainaram Puķītim, Mārim Mālmeisteram un veikalam „Māris&Co”, Andulim Mednim un Sandrai Karulei par lielisko spēļu sagatavošanu, Krišjānim Klaucānam par pasākuma vadīšanu, kā arī Jumpravas vidusskolai un LGK atrakcijām.

 

Vairāk bildes ŠEIT

Iesaki citiem: